Coaching

Wil je meer weten?

Meld je nu aan voor: "Coaching"

Tijdens het volgen van mijn opleiding voor Dog Assisted Coaching ben ik mij gaan specialiseren in de wisselwerking tussen mens en hond. Een ongewenste situatie hoeft dan ook niet alleen door de hond of hondeneigenaar te ontstaan. Vaak gaat het om het samenspel van u beide. Door mijn opleiding ben ik in staat om goed te achterhalen hoe de ongewenste situatie tot stand is gekomen en wat er gedaan kan worden. Soms gebruik ik hiervoor de inzet van mijn eigen hond.

Iedere hulpvraag is anders. Is uw hond rusteloos, geprikkeld of heeft zij/hij uitingen van stress? Of is uw hond ongehoorzaam? Samen ontdekken wij wat de oorzaak is van dit gedrag.

Coaching van u en uw hond is maatwerk en begint vanuit uw eigen omgeving. Tijdens een eerste kennismaking wordt besproken welke hulpvraag u heeft. Gezamenlijk wordt dan bepaalt hoeveel tijd dit mogelijk met zich mee zal brengen. De invulling is divers en hangt volledig af van uw specifieke situatie. In goed overleg wordt besproken welke stappen er per moment kunnen worden gezet.

Ontstaat er een ongewenste situatie met u en uw hond en heeft u daarvoor hulp nodig? Dan is het inzetten van coaching voor u en uw hond het beste om te doen.