Training

Wil je meer weten?

Meld je nu aan voor: "Training"

Wilt u een leuke relatie met uw hond? De samenwerking tussen u en uw hond vraagt om goede training en veel oefenen. Iedere hond is anders, maar dat geldt ook voor u als hondeneigenaar. Een training kan op verschillende niveaus worden gegeven. Het begint met goede basisvaardigheden, (gezins)socialisatie, benchtraining, zindelijkheidstraining en het leren van de hondentaal. Dit kan later natuurlijk verder worden uitgebreid.

Iedere training vraagt om maatwerk. Samen bepalen wij vooraf welke doelen u wilt behalen en hoeveel tijd dit met zich mee zal brengen.

Ik werk vanuit uw eigen omgeving en kom dan ook graag naar u en uw hond toe. Door vanuit een veilige omgeving te werken leert uw hond sneller en beter. Aan specifieke situaties kan gemakkelijk extra aandacht worden gegeven. Loopt u vaak langs een drukke weg? Heeft u kleine kinderen in huis? Of zijn er andere specifieke situaties waar u en uw hond mee te maken krijgen? Per training is er uiteraard de ruimte en aandacht om op deze vragen en situaties in te spelen.

Heeft u puppy of jonge hond die nooit echt de basisvaardigheden heeft getraind? Of heeft u zelf nooit goede begeleiding gehad over hoe u uw hond het beste kan leiden? Dan is het volgen van een training de juiste stap!